Csúszásgátló alátét

Asztalpárna, csúszásgátló terítő alátét

asztalpárna csúszásgátlóÜnnepi alkalmak elegáns asztalterítéshez nélkülözhetetlen asztalpárna. A csúszásgátló alkalmazásával elkerülhetőek az abroszlerántásból eredő balesetek és megvédi az asztalt. Mosószeres ruhával tisztára törölhető és mindig tiszta hatást kelt.

előnyei:

  • 5 év garancia
  • Lemosható
  • nem ázik át
  • nem foltosodik
  • Könnyen tisztán tartható
  • Németországban készült

Közvetlen forrásból, csak nálam kapható magyar kereskedelemben.

ngedje meg, hogy zavarjam a csak nálam kapható csúszásgátlóval, más néven asztalpárnával asztalkendő alá való műanyag alátéttel. Az asztal nem ázik át ha kóla, kávé kiömlik az asztalkendőre. Tisztán lehet tartani, abrosz csere esetén a vendég egy szép fehér puha tiszta asztalfelületet lát, ami higiénikus és mutatja az étterem nívóját.

Ezen kívül szeretném felhívni figyelmét a szebbnél szebb foltmentesített poliészter abroszokra, futókra, napronokra, valamint damaszt ATLASZ szegélyű abroszainkra, hangellire, szalvétánkra. Mind német gyártmány, kitűnően mosható, vasalható.

AJÁNLATUNK LETÖLTHETŐ PDF-BEN

Referencia munkáim a soproni Hotel Fagus, Győrben az Aranyhal Halászcsárda, Hévízen az Európa Hotel.

Kérdésére mindenkor szívesen válaszolok, valamint kérésére árajánlatot küldök . Méret táblázatot asztalkendőkről, futókról, napronról, valamint a termékekről ismertetőket csatolok.

A csúszásgátló minden csúszásból eredő baleset ellen alkalmas. Rendkívüli jó tapadó képességéből eredően minden alá tehető, és stabil állapotot eredményez. Parkettára, kőre, márványra, szőnyeg alá. Konyhában húsklopfoló deszka alá, egyszóval minden hová alkalmazható, amit nem akarunk, hogy elcsússzon a helyéről.

Ajánlatkérés