Hirschler Varroda Sopronban

Nagy multú soproni varroda vagyunk, amely innovatív termékeket gyárt és értékesít szállodáknak, éttermeknek,
catering-szolgáltatóknak, szórakozóhelyeknek, a reklámiparnak és sok más ágazatnak.

 

Folt elleni védelemmel ellátott termékeink

Kérjük, engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a folt elleni Perluce Advanced + védelemmel ellátott anyagainkból készült asztalterítőinket, székhuzatainkat, asztalszoknyáinkat, és büfékötényeinket.

Örülünk, ha tájékoztathatjuk Önt aktuális újdonságainkról, akcióinkról és legújabb termékeinkről.

Info

Termékeink, design, színválaszték:

Termékeinkhez (asztalterítők, asztalszoknyák, székhuzatok, büfészoknyák) válassza ki katalógusunkból a kívánt színű és formájú terméket (pl. Diamante, Verano, stb.). Ha nem találja katalógusunkban a keresett terméket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A megoldások sokfélesége miatt nem tudtunk minden terméket katalógusunkban feltüntetni.

Méretek:

Mivel a megrendelő kívánságának megfelelően minden méretet és formát elkészítünk, katalógusunkban méreteket és szabványos termékeket nem tüntettünk fel. Önre bízzuk, hogy meghatározza, milyen méretben kéri pl. asztalterítőit. Ezzel egyben a különleges méretek esetében felmerülő felár sem fordulhat elő.

Áraink:

Ajánlatunk nem korlátozódik néhány méretre és kivitelre, számtalan lehetőség van. Kérjük megértését, hogy a honlapon tüntettünk fel árakat. Ha Ön megadja a kívánt termék nevét és méretet, magától értetődően közöljük erre vonatkozó ajánlatunkat.