Textíliák folt elleni védelemmel

Minden anyagot Perluce Advanced+ folt elleni védelemmel kezeltek, ebből következően ellenállóak a folyadékkal szemben.

A foltot száraz kendővel vagy szalvétával felszívjuk. Nehezen kezelhető foltok (olajos, szószos foltok) is 40-60°C-on történő mosással sokkal könnyebben távolíthatók el, mint a hagyományos anyagoknál Folt elleni Perluce Advanced+ védelemmel ellátott, könnyen kezelhető anyag (pld. vasaláskor) lehetővé teszi, hogy Önnek több ideje maradjon a fő tevékenységére.

Perluce Advanced+

  • Kiváló minőségű alapanyag és kezelés
  • Könnyen vasalható (legegyszerűbben gőzvasalóval),
  • szárítógép használata lehetséges
  • Energiatakarékos, mert kevesebb mosást igényel
  • Optimális ár/érték arány
  • Sok mosás után is megtartja színét
  • Méretre készül

Perluce Advanced+ folt elleni védelem

 

Mit jelent a Perluce Advanced+ folt elleni védelem? 

Perluce Advanced+ folt elleni védelemmel ellátott asztalterítőket egy teljesen újszerű (innovatív) kezelésben részesítették. Ez óvja meg az anyagot a foltosodástól, ezen felül az anyag rendkívül tartós, és könnyen kezelhető.

Mi a különbség a Perluce Advanced+ folt elleni védelemmel ellátott anyagok és a hagyományos anyagok között? 

A legtöbb, a kereskedelemben kapható folt elleni védelemmel ellátott anyagokat olyan védelemben részesítették, amely néhány mosást követően megszűnik. Perluce Advanced+ folt elleni védelem nagyon hosszú védettséget biztosít, ezen felül az anyag a kezelés következtében rendkívül kellemes tapintású lesz. Sok, a kereskedelemben forgalomban lévő asztalterítő műanyag kinézetű.

Meddig tart a Perluce Advanced+ folt elleni védelem? 

Normál esetben több évig.

A kezelés eredménye örökké tart? 

Tudomásunk szerint nem létezik a piacon olyan folt elleni védelem, amely örökké tart. Gyakran állítják tévesen ezt, legjobb, ha megnézi a mintát és meggyőződik a minőségéről.

Használhatjuk-e a Perluce Advanced+ folt elleni védelemmel ellátott asztalterítőket az után is, hogy a védelem már nem aktív? 

Természetesen! Ezt követően is élvezheti a könnyen kezelhető asztalterítőink nyújtotta előnyöket.

Mely előnyei vannak terítőinknek a hagyományos pamut asztalterítőkkel szemben? 

Azzal, hogy könnyen kezelhetőek, vizet, energiát és mosóport takaríthat meg, és kíméli a környezetet. Mindenek előtt azonban évente több ezer forintot takaríthat meg a mosatás költségén!

Az anyagok megvásárolhatók: méteráruként, asztalterítőként, büfészoknyaként, szék- és asztalhuzatként, bisztrókötényként, és kívánságának megfelelően sok más formában.

 

Anyagválaszték